Lastbilsoptimering

Vår huvudsakliga inriktning är motoroptimeringar för lastbilar. Vi har diagnosverktyg som hanterar Volvo och Scanias maskiner och kan därför hjälpa till med felkoder och avancerad felsökning. Våra optimeringar har alltid förbrukning som fokus men kan även skriva optimeringar för maximal effekt, allt efter kundernas önskemål. Alla optimeringar skrivs från information vi hämtar ut från bilen innan optimeringen startar vilket gör att du kan lita på att inte få en serieproducerad fil från ett annat land med annan dieselkvalitet som även kan vara byggd för helt annat klimat vilket är vanligt från många av våra konkurrenter.

Vi arbetar med de senaste verktygen, tar inga genvägar och lämnar alltid nöjd kundgaranti! Är du inte nöjd med vårt jobb så tar vi tillbaka produkterna och krediterar fakturan! Så Boka din optimering redan idag! Våra kunder pratar om besparingar från 2l/10mil och mer på bilar där besparing varit målet.
Vår chefstekniker har arbetat med optimeringar sedan -96 och har gjort över 6000 fordon. Detta ger en enorm kunskapsbank och erfarenhet.

Våra kunder finns över hela norden, vill du ha referenser kontakta oss.( Av hänsyn till dessa kommer vi inte att lägga ut varken bilder eller namn).

Vad är optimering?

Att optimera innebär att vi ger bilen nya inställningar och optimerar den för att prestera så bra och kostnadseffektivt som möjligt. Resultatet blir en motor som både går bättre, mer ekonomiskt och får ökad livslängd då den arbetar med rätt inställningar. På köpet får du en bil som orkar mer

Optimering sker med hjälp av en dator och ett verktyg som ansluts till bilens diagnosuttag eller direkt i bilens styrbox (ECU). Hela optimeringen tar 1-3 timmar att genomföra via diagnosuttaget och 3-5 timmar om Ecun behöver öppnas. Scania, Mercedes och MAN går vanligtvis att göra via diagnosuttaget medan Volvo efter 2008 behöver öppnas för att optimeras men kolla med oss undantag kan finnas