Entrepenadmaskiner

Avgasrening Volvo CE

Har du en Volvo Hjullastare eller grävmaskin med problem med avgasreningen? Du är inte ensam! Och vi har lösningar för alla hjullastare L45G – L350G / L45H -350H och grävare EW/EC upp till 700D/750E oavsett modell samt Dumper, asfaltläggare och väghyvlar i samma serier. Vi har även lösning på många av Volvo Pentas motorer i indutri serierna.

Våra boxar monteras i hytten för maximalt skydd mot temperaturer samt fukt och ansluts enkelt med snabbkontakter, eller under motorhuven på större modeller. Hela monteringen utför du utan bekymmer själv med hjälp av medföljande manual med bilder. (Max ca 2 timmar arbetstid)

Vi har kompletta satser med ersättningsrör för partikelfiltret. När boxen monteras upphör regeneringsprocessen och filtret slutar rengöras och kommer med tiden att bli helt tätt med skador på motorn. Därför behöver man antingen tömma sitt filter eller montera vårt ersättningsrör som ser ut precis som originalet när det är monterat. Att slå ur sitt filter kan bli väldigt kostsamt om man vill återgå till att använda reningen vid försäljning eller kontroll, då man måste köpa ett nytt komplett filter från Volvo och utbytessystemet inte godkänner stommen om det är sönderslaget. Ett komplett filter kan då kosta 60-70 000kr nytt från Volvo.

Komplett sats med ersättningsrör kostar från 24 900kr ex moms.

Partikelfilter EC300D
Ersättingsrör monteras i L120G